Roulette Tips

Satsa endast på “Outside” satsningar: Röd/Svart, Jämna/Ojämna, Höga/Låga, Kolumner. Detta Roulette tips är viktigt att kunna om du ska kunna genomföra ett enkelt system. Det är enkelt att implementera och även om vinsterna inte är de högsta ökar de dina chanser att sluta som en vinnare (Fortsätt att läsa om olika enkla Roulette system)

Roulette Tips #2

Testa ditt Roulette system på ett gratis Roulette bord innan du ger dig ut på riktiga bord. Helst ska du välja ett bord på ett bord som låter dig spela en runda utan att behöva lägga en satsning. OK, denna specifikation är inte helt nödvändig när du spelar gratis, men användbarheten kommer att behövas när du förflyttar dig mot de riktiga pengaborden.

Roulette Tips #3

Håll koll på dina vinster och reservera dem. Ett exempel: Du börjar ditt spel med $50. Efter 1 timmes spelande har du totalt $100, som såklart motsvarar en vinst på $50. Ta tilbaka dina vinster och håll dem hårt. Nu kan du inte förlora på denna spelsession, som sämst kommer du att sluta +/- 0. Detta är ett fundamentalt tips för alla Roulette spelare, ta alltid dina vinster och spela med din originella insats, om du förlorar din insats inom en kort period, satsa inte mer pengar. Detta är ett av de viktigaste tipsen: Satsa inte mer än vad du har råd att förlora.

Comments are closed.