Bingo

Bingo har kommit och blivit ett folkspel i de svenska hemmen. Land och rike runt spelar folk i alla åldrar bingo. Det populära spelet kan numera spelas i bingohallar, framför TVn och framför datorn på diverse online bingorum. Bingoälskare kan utan problem hitta ett pågående spel, närsomhelst på dygnets alla timmar, från bekvämligheten av sitt eget vardagsrum. Att spela bingo med folk från hela Sverige och från andra länder har aldrig varit enklare.

Spela Bingo på Internet

Internet Bingo är här för att stanna. Det är enkelt att starta ett bingokonto på ett online bingorum. En bingospelare behöver endast uppge sina uppgifter, göra en insättning och på några minuter sitta och spela bingo med hundratals andra bingofantaster. Mycket snabbare och enklare än att ta sig till en traditionell bingohall. Internetuppkopplingen och säkerheten kring online spel har blivit många gånger stabilare än vad det var för några år sen. Att spela bingo på internet kan dessutom ge mer pengar tillbaka om man räknar på de jackpots och bingo-bonusar som online bingorummen erbjuder sina spelare. 

Bingo Bonusar

Numera är bingo-bonusar standard inom online bingobranchen. Bingorummen tävlar om att erbjuda nya kunder chansen att vinna på bingo genom att erbjuda lockande bingo-bonusar. Spelare kan få erbjudande värda flera hundrakronor, genom att de öppnar ett nytt bingokonto hos ett online bingorum. De bästa bingo-bonusarna erbjuder bingorummen på internet som frekvent erbjuder sina spelare bonusar i form av lojalitet-bonusar och inte bara en saftig  sign-up bonus

Bingo tips

Det mest fundamentala tipset i alla typer av spel, inklusive bingo, är att aldrig spelar för mer än vad man har råd att förlora. Även om bingo är ett relativt ”billigt” spel att spela, så kan många små förluster fortfarande växa till en större summa pengar på långsikt. Att komma in med perspektivet att vinna stor på bingo är fel inställning. Visst finns hoppet alltid där att man kan vinna vinsten som kommer att förändra livet. Men bästa bingo tipset i det här fallet, är att gå in med inställningen för att spela bingo för att det är roligt och socialt. Gör upp en budget på hur mycket pengar du vill lägga ner på att spela bingo för, och överskrid inte budgeten.  Råkar du vinna en slant, så se till att lägga undan en del eller gör något kul för pengarna, istället för att lägga allt på bingospel

Bingo Regler

Det går snabbt att lära sig bingo reglerna, när man väl testat sig fram. För att spela den enklaste typen av  bingo använder man sig av en bingobricka som vanligtvist är fem gånger fem rutor. Varje ruta innehåller ett nummer mellan 1 till 75 nummer. Överst på bingobrickan hittar man fem bokstäver, B-I-N-G-O. En bingovärd eller värdinna ropar ut ett nummer t.ex  B-1 eller I-28. Den spelare som först lyckats få fem nummer i vågrätt rad, vinner spelet.

 

Comments are closed.