Vinna eller försvinna i roulette

Roulette handlar till 99 procent om ren och skär tur. Detta spel är nämligen mer än något annat spel baserat på att man ska ha tumme med Fru Fortuna för att över huvudtaget kunna lyckas. Visserligen är det många som spekulerar i om man kan använda sig av olika strategier hit och dit för att vinna i roulette men till syvende och sist så kan man lika gärna slå fast att det ändå bara handlar om just detta, spekulationer. Du kan sätta din tro till hur många system och strategier som helst men när det väl kommer till kritan så är det ändå bara turen som räknas om man som spelare ska ha någon som helst framgång i roulette. För själva grejen med roulette är ju som alla vet att det handlar om ett snurrande hjul med en liten kula som har 37 fack att välja mellan att trilla ner i om det handlar om fransk roulette. Om vi snackar om amerikansk roulette så är det ytterligare ett fack att ta hänsyn till eftersom man kör med en extra dubbelnolla där borta på andra sidan av Atlanten. Det är som alla förstår ganska svårt – för att inte säga rent av fullständigt omöjligt – att kunna applicera någon form av vetenskapligt uträknad strategi som med hundraprocentig säkerhet ska kunna garantera dig att du kammar hem hela kosingen. Så ett gott råd är med andra ord att du helt sonika tar och glömmer allt vad strategier och system heter när du spelar roulette.

Att bli en vinnare i roulette
Att bli en vinnare i roulette handlar som du ser om att vara begåvad med den förmåga som kejsare Napoleon alltid frågade efter när han skulle anställa en ny medarbetare. Tur. Allt handlar om tur i roulette. Visst kan du lägga olika bets som du av en eller annan anledning haft tur med tidigare men du kan inte spela lika strategiskt som i blackjack eller videopoker eller andra spel av den typen. Överlag ska man vara väldigt försiktig med att snacka om system när det handlar om spel av hasardliknande typ. Ett gott råd när det handlar om casino i allmänhet och roulette i synnerhet är att du som spelare ser till att alltid kunna luta dig tillbaka och att du njuter av spelet. Om du har roligt när du spelar så är halva vinsten redan vunnen.

Bli inte en förlorare i roulette
Undvik att spela i ren frustration och besvikelse när det har gått dåligt och du kanske har förlorat stora pengar. Risken är stor att du fattar helt fel beslut och att du därigenom förlorar ännu mer pengar om du spelar i affekt om du i ren desperation försöker vinna tillbaka pengar som du har förlorat. Då är det bättre att ta en liten paus, svepa en kopp kaffe för att lugna nerverna och att gå en kortare promenad för att i ett senare skede återvända till spelbordet igen för att delta i spelet på nytt igen.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.