Tips i fransk roulette

Vem vill väl inte bli en riktig high roller som bara håvar in den ena feta vinsten efter den andra på att spela fransk roulette? Finns det över huvudtaget någon enda spelare av kött och blod som inte någon gång har snudd på börjat dregla inför tanken på att kunna spela fransk roulette och att lyckas med konststycket att spränga banken och glad i hågen vandra ut från casinot med fickorna fulla av pengar? Tänk att likt Joakim von Anka kunna bada i pengar som man har vunnit på att spela fransk roulette. För många spelare har drömmen om ekonomiskt oberoende slagit in medan andra fortfarande går omkring och bara väntar på att det ska bli som i en viss TV-reklam som glatt förkunnar att ”plötsligt händer det.”

Fransk roulette
Fransk roulette har en enormt stor fördel gentemot amerikansk roulette på så sätt att i fransk roulette så har du bara en nolla att ta hänsyn till medan det i amerikansk roulette finns ytterligare en så kallad dubbelnolla som man måste försöka att undvika så gott det bara går. Fransk roulette har alltså mycket bättre odds än vad du får om du spelar amerikansk roulette. Vill du bli en vinnare vid roulettebordet så är det alltså fransk roulette som du ska spela. Då är chansen betydligt större att du kan lägga vantarna på de där riktigt stora pengarna som du tidigare bara har kunnat drömma om. Fransk roulette – eller europeisk roulette som denna variant av roulette också brukar kallas för ibland – är till yttermera visso även det ursprungliga sättet att spela roulette på eftersom det var i Frankrike som detta spel uppfanns i mitten av 1600-talet. Dessutom är roulette ett franskt ord som på svenska betyder ”litet hjul.” Nu vet du det också.

Fransk roulette tips
Sugen på att få lite smarta och bra tips i fransk roulette? Ja, vi tänkte väl det. Förutom det tips som du redan har fått – det där om att du ska välja att spela fransk roulette istället för amerikansk roulette på grund av att oddsen i fransk roulette är så pass mycket bättre än de du får genom att spela amerikansk roulette – så ska du här och nu även få ett par mycket bra tips som kommer att göra dig till en vinnare vid roulettebordet på ett litet kick.

Håll fast vid din egen strategi
Börja med att i förväg bestämma dig för vilken strategi som du ska använda dig av när du spelar fransk roulette. Siktar du mot stjärnorna eller blir du nöjd bara av att få ihop lite kaffepengar? Bestäm dig för hur du ska spela och se sedan till att du verkligen håller dig till din egen plan. I långa loppet så kommer du att tjäna på det.

Ha roligt medan du spelar
Det allra bästa tips som du någonsin kommer att få i fransk roulette är att du ska se till att ha kul medan du spelar. Har du roligt så är halva vinsten redan vunnen. Ta inte spelet på så blodigt allvar utan passa på att njuta av stunden.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.