Tips i europeisk roulette

Det är väl lika bra att säga det på en gång. Roulette är inte ett spel för folk med svaga nerver. Vi snackar nämligen om det spel som med största sannolikhet har de i särklass sämsta oddsen som över huvudtaget tänkas kan. Det spelar ingen som helst roll vilket annat spel som du väljer att jämföra det med, roulette kommer ändå alltid att ha klart sämst odds av dem alla. Om du inte pallar att ta en förlust så ska du nog inte ge dig till att spela roulette, vare sig online eller på ett vanligt casino. Du kan vinna stort ena stunden för att i nästa moment förlora precis varenda liten krona som du vunnit. Allt i roulette handlar om ren och skär tur och om du inte är född under en lycklig stjärna så har du absolut ingenting att hämta på att spela roulette. Men om du ändå tjusas av den helt enormt stora osäkerhetsfaktorn i roulette så ska vi här och nu bjuda på en handfull tips i det som brukar kallas för europeisk roulette.

Varför europeisk och inte amerikansk roulette?
Den huvudsakliga anledningen till att du ska välja att spela europeisk roulette och inte den amerikanska varianten på samma tema är helt självklart att du har dubbelt så stor chans att vinna i europeisk roulette jämfört med amerikansk dito. Europeisk roulette har nämligen bara en nolla i hjulet medan amerikansk roulette är utrustad med två nollor. Husets övertag i amerikansk roulette beräknas ligga på i runda slängar 5 procent och genom att istället välja att spela europeisk roulette så halverar du husets fördel som alltså hamnar på cirka 2,5 procent. Detta är en av de allra främsta anledningarna till varför du ska välja europeisk roulette när du ska spela detta anrika spel. Därmed är det inte sagt att du på något sätt kommer att vinna stort ändå, eftersom det är så svårt att vinna i roulette. Men europeisk roulette är ändå att föredra, som sagt var.

Martingale
Om du alltså tillhör alla dem med tillräckligt starka nerver för att kunna ta en ekonomisk smäll om det skulle gå käpprätt åt pipsvängen och du börjar blöda en hel massa pengar så kan det kanske vara så att det så vitt och brett omtalade spelsystemet som går under namnet Martingale är något som skulle kunna passa dig. Martingale går i korthet ut på att du ska dubbla din insats så länge som du förlorar för att på så sätt kunna täcka allt det som du har förlorat när du väl börjar vinna kosing igen. Inget för den otålige som vill se resultat på stubben, kanske. Men för en spelare som kanske tänker i det långa loppet så är detta ett system som du med god fördel kan använda dig av när du spelar europeisk roulette.

Glöm aldrig bort slumpen
Till sist vill vi bara återigen påpeka att roulette – vare sig det handlar om europeisk roulette eller amerikansk – är ett spel där det endast är turen eller slumpen som räknas. Glöm allt vad strategier heter. Det finns inte i roulette.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.