Spela roulette på Videoslots.com

Hej och välkomna ska ni vara till en kortare beskrivning av utbudet av roulettespel på Videoslots.com. Videoslots casino är känt för att ha en väldigt djup spelportfolio, så är även fallet med roulette-spel då det finns 20 olika typer av roulette att ge sig in på. Det är allt från europeisk och fransk roulette till amerikansk, multi wheel, common draw, premier och zoom roulette. Man kan, som vanligt, antingen välja mellan att spela låg eller hög limit tillsammans med lite andra små nischer och regler som finns beroende på vilket spel du väljer. Roulette finns från tre olika spelleverantörer: Betsoft, Netent och Microgaming.

Alla roulette-spel har regler och vinstinformation på vinsttabellen som syns på bordet, vinsttabellen finns oftast direkt på spelplanen och på den står Min & Max bet. Finns det ingen sådan så har vissa spel en hjälpknapp istället där du både kan läsa spelregler och vinsttabellen. Många av spelen visar även vilka nummer och färger som är heta för tillfället och du kan alltid gå in på ”Game Payouts” i menyn som finns längst upp på sidan. Den visar både teoretisk och faktisk RTP för vartenda spel som finns på hela sidan. Vissa spel visar även reglerna när du startar dem och är något oklart så kan man alltid spela demoversionen av alla spel hos Videoslots.com.

Har du aldrig spelat roulette? Det gör inget. Här kommer en grundläggande förklaring för er som alltid varit sugen på att lägga markerna någonstans men aldrig förstått vad de olika placeringarna av markerna innebär. Spelet består av en skål-liknande sak med roterande skiva. Skålen innehåller 37 fack som är numrerade mellan 0 och 36 med varannan svart och varannan röd färg, med undantag för nollan som är grön. I amerikansk roulette finns det utöver detta även två nollor. I skålen släpps en liten boll, skålen snurrar i en riktning och bollen släpps i motsatta riktningen. Beroende på vart du lagt ditt bet så kan du vinna på olika saker. Du kan satsa på alternativ med hög risk och stora utbetalningar som kallas för ”inside bets”, eller låg risk och mindre stora vinster som kallas för ”outside bets”. De ”inside bets” du kan göra är: Enkelnummer, två nummer, hörn, hörn med nolla, rad, rad med nolla, eller dubbelrad. De ”outside bets” som finns kallas för: Dussin, Kolonn, Röd/Svart, Jämna/Ojämna, eller Låga/Höga. Roulette spelas inte mot andra spelare, utan du spelar mot huset genom att lyckas gissa rätt på vart kulan stannar.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.