Gratis roulette

Goddagens! Eftersom att du besöker vår sida så antar vi att du spenderat ett par timmar runt ett roulette-bord efter att ha läst våra guider och inte riktigt behöver någon introduktion till hur själva spelet fungerar. Men vore det inte skoj att få lite tips om vart man kan lira lite gratis? Har det gått lite tyngre att spela på sistone, eller om du helt enkelt vill prova nya taktiker du läst dig till under Roulette Strategi på vår sida så kommer här några tips om vart du kan hitta gratis roulettespel online.

Till att börja med finns här ett gammalt hederligt roulette-bord utan krusiduller.
I denna version så spelar du amerikansk roulette för låtsaspengar så det är bara att tuta och köra för att se vilken strategi som funkar bäst. Tyvärr så finns ingen chat tillgänglig, annars vore ju det faktiskt toppen så hade man kunnat interagera med andra och testa nya saker mer effektivt.

Vill du prova på andra typer av roulette så kan vi starkt rekommendera casinot som erbjuder flest spel i hela världen: Videoslots. Här finns flera olika typer av europeiska och amerikanska roulette-spel från olika leverantörer, varje typ av spel har en demoversion och beskrivning av hur de fungerar när du klickar dig in på det spel du tycker verkar intressant.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.