Roulette Martingale System

Martingale systemet är en strategi som du kan använda dig av när du spelar Roulette. Den fungerar som så att du dubblar din insats efter varje förlust, och enbart satsar på rött eller svart. Det är en strategi som utvecklades i Frankrike under 1700-talet. Strategin utformades i ett spel där spelaren singlar en slant, och om myntet landar på klave vinner du din insats, men om myntet landar på krona så förlorar du din insats. Strategin går ut på att fördubbla sin insats efter varje förlust, så att den första vinsen skulle återställa alla tidigare förluster plus vinna en vinst som motsvarar den ursprungliga insatsen. Martingal strategin har använts i många spel, men passar särskilt bra för Roulette, eftersom sannolikheten att träffa antingen röda eller svarta är nära 50 %.

Eftersom en spelare med oändlig rikedom nästan säkert kommer, så småningom att få klave, kan Martingale betting strategi ses som en säker sak av dem som förespråkade det. Naturligtvis, så hade ingen av spelarna i själva verket oändlig rikedom, och den exponentiella tillväxten av satsningar skulle så småningom driva “otursamma” spelare som valde att använda Martingale i konkurs.

Här följer ett exempel på hur Martingale systemet kan användas i Roulette:

Du satsar 100 SEK på svart. Kulan landar på rött. Du förlorar din insats.

Du satsar 200 SEK på svart. Kulan landar på rött. Du förlorar din insats.

Du satsar 400 SEK på svart. Kulan landar på svart. Du vinner då 400 SEK + 400 SEK för din insats.

Resultat bli då att du totalt lagt ut 700 SEK och vunnit 800 SEK, vilket gör att din nettovinst landar på 100 SEK. Problemet som kan uppstå med att använda Martingale systemet i Roulette är att kulan även kan landa på grön, vilket gör att oddsen försämras.

Så Martingale systemet kan ofta fungera jättebra i Roulette, men man ska passa sig, du kan spela bort alla dina pengar om du har riktigt mycket otur.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.