Hur man spelar roulette

Hej alla glada! Idag tänkte jag prata litegrann om hur man spelar roulette på bästa sätt. Ni kan ju allt det här med regler, taktiker och spelsystem så därför kommer fokus ligga på allt runtom. Ska man känna sig som James Bond eller bara vara likadan som alla andra vanliga Svenssons? Självklart är det roligare att sticka ut och göra allting roligare, speciellt då om du spelar bland folk och inte på nätet.

Jag tänkte börja med dryckesval. Alkoholhaltigt är definitivt ett alternativ men vilken sorts dryck är coolast? Dry martinin såklart. Bubbel funkar också, se upp så du inte häller i dig allt för fort bara. Öl på burk är lite väl mycket skoterföre i de norrländska urskogarna så det skulle jag hålla mig från. Det här kommer alltså från en pitbo, när till och med jag kan acceptera det så borde du också göra det.

Ett glas whiskey eller cognac är väl ändå jäkligt snitsigt? Bonuspoäng om drycken är så rökig att alla andra också får känna whiskypinnens underbara arom. Alkoholfria alternativ då? Det är klart att man ska kunna dricka något annat kul också. En cola går alltid hem, men se till att ha is och citrus i för annars är det inte nog fancy. Skippa nyponsoppan för bövelen, det är inget vasalopp du är med i direkt. Har du provat Kinnie? Sjukt äcklig läsk men det vore respektingivande att ens kunna föra glaset mot läpparna dina så om du dricker Kinnie är du cool. Annan läsk får du nog hålla dig borta ifrån utan då är det bättre att bara köra på någon sån där snygg alkoholfri drink från baren.

Kläderna då, vad ska man ha på sig? Tux om du är man och en snygg och slimmad klänning om du är kvinna såklart. Det passar alltid när man spelar roulette, varför inte lyxa till det när du sitter hemma? Jag kan garantera att det känns riktigt nice om du sitter framför datorn med ett par sjyssta skor som passar till den svarta och vita smoking du har på dig. Slips och hela faderullan, och varför inte sätta på dig en hatt? Du får mycket bättre stämning än om du skulle ha legat i soffan iklädd bara kallingar och t-shirt medan din partner glor på film eller nåt. Har du inte en smoking så är det riktigt snyggt och propert med en clean skjorta med väst, gör som Daniel Craig gjorde i Casino Royale och dra på dig en fluga också! Slips är okej men fluga är kung.

Så, jag hoppas dessa tips om hur man spela roulette kommer förgylla er speltid. Ha så kul och lycka till i rouletten!

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.