Franska roulette regler

Roulette är ett spel som många spelare älskar att ägna sig åt. Det är ett spel som i de allra flestas ögon har en air av nobless och glamour över sig och som därför har fått en snobbstämpel. Inte blir det särskilt bättre av att roulette har figurerat som kuliss i ett stort antal mycket välkända filmer. Du har med största sannolikhet inte kunnat undgå att lägga märke till att James Bond vid mer än ett tillfälle har suttit vid ett roulettebord i filmerna om den engelske superagenten. Vill du spela ett spel som bjuder på extremt mycket av spänning och stor osäkerhet så är det roulette som du ska satsa på. Det finns inte mycket som du kan göra för att påverka spelet eftersom det enbart är slumpen som styr utfallet i roulette men för att kunna bli en så pass bra spelare som det bara är möjligt i roulette så kan det vara bra att känna till i vart fall något om hur regelverket ser ut. I den här artikeln så ska vi därför kika lite närmare på hur franska roulette regler ser ut. Häng med nu så kör vi.

Skillnaden mellan fransk roulette och amerikansk roulette
Det man först och främst bör känna till är att det rent grundläggande finns två olika varianter på temat roulette. Man brukar nämligen dela in det här med roulette i dels europeisk – eller fransk – roulette och amerikansk roulette. Skillnaden mellan fransk roulette och amerikansk roulette ligger i att när det handlar om den franska varianten – som för övrigt är det ursprungliga sättet att spela roulette på – så spelar man med endast en nolla i hjulet medan det i amerikansk roulette finns två nollor. Det är alltså betydligt svårare att vinna i amerikansk roulette jämfört med i fransk roulette. Av den anledningen så ska du alltså välja att spela fransk roulette. Chansen till vinst är som du nog märker dubbelt så stor då.

Spela fransk roulette på nätet
Ett enkelt sätt att spela fransk roulette på är att spela online. Den stora fördelen som nätet har fört med sig är nämligen att man kan spela online numera, vilket i sin tur betyder att du som spelare inte behöver resa till ett avlägset beläget casino om du vill spela till exempel fransk roulette. Så länge som du har någon form av uppkoppling mot nätet så kan du nämligen spela fransk roulette på nätet. Detta är som sagt var en av de verkligt stora fördelarna med internet.

Franska roulette regler
Franska roulette regler är väldigt enkla. Hjulet som man använder består av 37 fickor varav en är numrerad med en nolla. Om kulan trillar ner i nollan så förlorar spelaren sin insats och banken blir istället desto rikare. Skulle kulan däremot trilla ner i en ficka med en annan siffra så vinner den spelare som har satsat på den siffran. Den person som sätter hjulet i rörelse och som skickar iväg kulan kallas för croupier och representerar huset.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.