Europeiska roulette system

Det här med system i spel är väldigt svårt att ta på allvar eftersom allt som har med spel och dobbel att göra enbart bygger på tur. Så länge det inte finns hönor som värper gyllene ägg av renaste guld så kommer tärningarna att rulla som de vill och den lilla kulan i roulettehjulet att dansa sin egen dans utan att du kan göra ett smack åt saken. Inte heller kan du förutsäga vilket nästa kort blir som kommer upp när du spelar poker eller något annat kortspel, om du inte är synsk förstås eller har fått låna Supermans röntgenblick. Nä, skämt åsido. Det finns faktiskt ingenting som heter system i vare sig roulette eller blackjack eller något annat spel. Att spela med eftertänksamhet och att försöka lägga upp en egen strategi kan visserligen fungera bra och räcka långt, men att börja kalla det för system är väl ändå att överdriva det hela en aning. Vissa mer ljusskygga typer brukar försöka saluföra olika spelsystem per email och skulle du få ett sådant mejl så ska du se till att slänga det på en gång. Det handlar nämligen bara om fiffel och båg och dessa personer är enbart ute efter att lura av dig dina pengar. De ”system” som de försöker lura på dig kommer inte heller att fungera. Vi tar det igen dör säkerhets skull: Det finns inga spelsystem som fungerar utanför det papper som de är nedtecknade på.

Europeisk roulette
Europeisk roulette kan med viss rätt sägas vara det sätt att spela roulette – det finns som alla vet en variant till på temat roulette som går under namnet amerikansk roulette och som egentligen bara skiljer sig från europeisk roulette på en punkt, nämligen antalet nollor i hjulet – som är mest likt det ursprungliga sättet att spela roulette på. Europeisk roulette brukar även kallas för fransk roulette eller Single Zero Roulette, med hänvisning till att denna form av roulette alltid spelas med enbart en nolla i hjulet. Amerikansk roulette har ytterligare en nolla – en så kallad dubbelnolla – i hjulet och kallas därför rent logiskt för Double Zero Roulette också. Skillnaden mellan dessa båda discipliner är alltså antalet nollor.

Spela europeisk roulette
Men om man nu ska snacka om system i europeisk roulette, trots våra tidigare invändningar, så kan vi till att börja med bara konstatera helt stilla att enbart det faktum att man som spelare väljer att spela just europeisk roulette vittnar om ett visst systematiskt tänkande. Grejen med europeisk roulette är ju att oddsen är mycket bättre där än i den amerikanska motsvarigheten. Så om man föredrar att spela europeisk roulette så har man därmed ett visst systematiskt försprång om man ser till oddsen, så att säga.

Ha kul medan du spelar
Annars är det bästa råd du kan få när det gäller roulette och system att helt enkelt se till att ha så skoj du bara kan medan du spelar. Du kan ju inte göra något för att påverka utgången av spelet så då kan du lika gärna bara slappna av och ha kul istället.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.