Ett bra roulette system

Att spela på Roulette tror många är väldigt enformigt och endast handlar om att spela på rött eller svart. Det finns så många olika spelsystem inom Roulette och det finns faktiskt roliga system som gör att du får tänka till lite och det handlar inte endast om tur. Spelar man med roulete system så handlar det inte om så mycket tur, utan din skicklighet att avgöra när det ska satsas.

Ett spelsätt är att spela på dussin och här handlar det om att avvakta. Du väntar tills kulan har hamnat inom ett dussin 2-3 gånger. När den då har hamnat i ett dussin 2-3 gånger så satsar du på de två andra dussintalen som finns. Det gör att du får oddsen med dig och även har stor chans att vinna varje gång du slänger in en insats. Man brukar säga att man ska ha råd med 20 förluster, det vill säga att du ska spela 5 % av din bankrulle. Att kulan ska hamna på fel dussintal för många gånger händer inte, och definitivt inte 20 gånger i rad. När man spelar på dussin så brukar man oftast vinna på första insatsen och i värsta fall efter tre omgångar. Det gör inget om du vinner på första insatsen eller tredje, för du går lika mycket plus på varje vinst i alla fall. Det som gör att man ska spela 5 % av sin bankrulle är att du inte slipper oroa dig om kulan har hamnat i fel dussintal tre gånger. Du märker inte ens av det på din bankrulle och det gör att du kan fortsätta spela smart och inte göra några dumma beslut i hopp om att vinna tillbaka förlorad insats när din bankrulle börjar ta slut. Detta händer endast om du spelar för typ 20-30 % av din bankrulle, spelar du för 5-7 % så kommer du slippa att oroa dig på sätt som när du lever på gränsen.

Känner du igen spelsystemet ovan? Men vet inte riktigt varför? Det är bara för att den är baserad på världens mest ökända spelsystem. Spelsystemet jag pratar om är ”Martingale”. Det innebär att du ska dubbla insatsen efter förlust för att vinna tillbaka förlorad insats + en vinst.
Systemet ovan är precis i nivå med hur man ska spela med Martingale. Din insats går förlorad, då dubblar du din insats + mer för att vinna tillbaka förra insatsen samt även gå + på nästa runda.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.