Bästa roulette strategin

Vilken är den bästa roulette strategin som finns där ute i världen? Det är en bra fråga och vi ska försöka nämna den bästa. Att spela roulette är ju så mycket mer än tur och tänker du hur en roulette strategi går till så är det bara att hänga med, för då har du missat mycket.

Att ha en strategi när du spelar roulette är nästan ett krav, annars så är du illa ute. Att alltid veta vad du ska göra vid alla lägen är alltid bra för hjärtat och gör att du alltid kan hålla dig lugn, i alla situationer. Har du förlorat fem raka ronder så hade du fått panik om du inte spela med en strategi, spelar du efter en strategi så vet du att det gör inget att du har förlorat fem raka ronder, för det har du med i din uträkning och du vet att det snart kommer vända och att du kommer gå med plus. Att spela efter strategi är en trygghet och det slutar oftast väldigt bra, så länge man håller sig till den och har gjort en bra koll på sin bankrulle.

Martingale är den populäraste roulette strategin där ute och väldigt många har använt sig utav den. Men väldigt få följer den fullhjärtat eftersom de spelar med för hög procent av sin bankrulle. Du bör max spela för 7 % av din Bankrulle, verkligen max. Helst ska du ligga under 5 % av din Bankrulle.

Martingale går ut på att du ska dubbla din insats efter varje förlust. Spelar du en runda och du förlora till exempelvis 100 SEK så ska du satsa 200 SEK nästa omgång.

Om du förlorar flera gånger i rad då? Hur blir det då, har man verkligen råd med det? Ja, om du är smart och spelar för så låg % av din bankrulle att du har råd med väldigt många förluster i rad samt att du kan dubbla insatsen på varje förlust. Det är just det misstaget många gör, att man inte har råd att fullfölja Martingale fullt ut.

Spelar du för 100 Sek och förlorar så satsar du 200 SEK nästa omgång. Förlorar du då så satsar du 400 Sek och vinner du då så har du fått tillbaka 800 SEK, om du nu har spelat på något som ge dig dubbel upp. 800 SEK är dock inte ren vinst utan du måste dra av din insats som nu var på 700 SEK. Så du gick 100 SEK plus trots att du förlorade två av tre omgångar. Det är Martingale, att du alltid ska gå vinnande ur striden mot kasinot.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.