Att vinna eller försvinna när man spelar roulette

Roulette är ett spel som faktiskt kan sägas innehålla det allra mesta som man kan önska sig av ett spel på casino. Det är för det första totalt oberäkneligt och slumpartat. Du har inga möjligheter att kunna skaffa dig extra fördelar i spelet så som man kan göra i till exempel blackjack genom att räkna kort. När du har gjort din satsning och croupieren startar hjulet och skickar iväg den lilla kulan så kan du bara hålla tummarna tills knogarna vitnar och be en stilla bön att Fru Fortuna ska ge dig någon form av favör så att den nyss nämnda kulan landar i exakt rätt ficka i hjulet, det vill säga den siffra som du har satsat på.

Lita på magkänslan
Du kan alltså inte spela taktiskt i roulette. Allt handlar om ren och skär slump – eller bonnaröta, för att uttrycka sig på ett mer slangbetonat sätt – i roulette. Det kan därför vara ganska svårt – för att inte säga rent av omöjligt – att dela med sig av några tips av den mer handfasta sorten när det handlar om att vinna eller försvinna när man spelar roulette. Vissa spelare försöker hitta någon form av fungerande taktik för att på så sätt skapa någon form av fördel i spelet. Andra satsar på egna turnummer. Men det måste sägas med viss skärpa att det inte finns några genvägar till de stora pengarna i roulette. Det enda verkligt hållbara tips som du kan få av oss är att lita på din egen magkänsla. Glöm allt vad system eller olika taktiker heter när du spelar roulette. Det handlar om slumpen från A till Ö i detta spel. Du har i princip bara dig själv att lita på. Har du tumme eller inte med lyckans fe. Det visar sig när kulan har slutat snurra och hittat rätt ficka att lägga sig tillrätta i. Att vinna eller försvinna i roulette handlar alltså om tur. Ren och skär tur. Inget annat.

Att bli en vinnare i roulette
Att vinna eller försvinna i roulette handlar i mångt och mycket om att ha den rätta mentala inställningen till spelet. Skillnaden mellan att vara en vinnare eller förlorare finns alltså innanför pannbenet. Allting i roulette börjar och slutar med vilken inställning till spelet som man har. Så länge du spelar med hjärnan och inte låter känslorna styra dig så kommer du att ha framgång. Spela enbart för att det är roligt och låt inte en förlust – stor eller liten – få dig att tappa koncepterna och bryta ihop. Att spela i affekt är dödsdömt redan från allra första början. Se till så att du kan spela avslappnat och att du kan njuta av spelet. Om du har kul medan du spelar roulette så är ju hälften redan vunnet. Att krampaktigt och maniskt försöka spela ihop kosing som man har förlorat är bara dömt på förhand som ett rejält misslyckande. Att bli en vinnare i roulette handlar alltså om att ha rätt inställning till spelet.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.