Amerikansk roulette strategi

Det bästa tips som du kan få när det gäller vilken typ av stategi som du kan använda dig av när du spelar roulette – vare sig det handlar om amerikansk roulette eller den mer vanligen förekommande europeiska rouletten – är att du försöker ha så mycket tur som du bara kan. Allt handlar nämligen i grund och botten om att ha tur när man spelar roulette. Den stora frågan som varje vän av ordning ställer sig är om man över huvudtaget kan avhandla så vitt skilda ämnen som roulette och strategi i en och samma mening. Uppstår det inte en kontrovers om man gör det? Ja, säger en del. Nej, hävdar andra. Man kan nog lugnt säga som så att därom tvista de lärde. I den här artikeln ska vi ta och kika lite närmare på förhållandet mellan amerikansk roulette och strategi.

Spel och strategi
När du spelar Blackjack så kan du med fördel använda dig av strategin att räkna kort för att försöka knipa en vinst. I andra casinospel så finns det andra mycket användbara strategier som kan vara bra att använda sig av när man spelar. Men själva grundupplägget med roulette är att du inte på förhand kan lista ut eller ens gissa dig till var kulan kommer att trilla ner någonstans när hjulet stannar upp och slutar att snurra. Det här med strategier och roulette är alltså inget som fungerar tillsammans per automatik. Överlag är det svårt att få ihop spel och strategi på ett hundraprocentigt sätt.

Tur versus skicklighet
Framgång i roulette kan inte mätas i skicklighet utan handlar mer om hur mycket tur man har som spelare. Såväl amerikansk roulette som europeisk roulette handlar till syvende och sist om gissningar, antaganden och givetvis en rejäl bonnaröta. Du måste besitta tur för att bli en skicklig roulettespelare. Men för den som trots allt envisas med att söka efter någon form av strategi i roulette så kan man väl trots allt tillstå att det ändå någonstans efter vägen kan dölja sig något som man med en gnutta fantasi skulle kunna kalla för strategi. Du kan till exempel göra som i Jacks or better och satsa på rött eller svart. Har de senaste snurrarna blivit svarta så kan du alltid satsa en slant på att nästa snurr blir röd. Men det här med logik är som bekant något som inte verkar hänga ihop med roulette särskilt bra. Det kan lika gärna bli rött som det kan bli svart nästa gång hjulet snurrar och kulan stannar. Samma sak gäller det här med att satsa på udda eller jämna nummer. Bara för att de senaste spelomgångarna har resulterat i en lång rad med udda nummer så behöver det inte vara så att nästa snurr resulterar i att det blir ett jämnt nummer som kulan stannar på.

Sammanfattning
Summan av kardemumman blir att det inte finns någon hundraprocentigt hållbar strategi i vare sig amerikansk roulette eller i europeisk roulette. Du kan bara förlita dig på din egen tur.

This entry was posted in artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.